Aanmelden - Verzorgende IG – BBL

Je hebt gekozen voor de opleiding “Verzorgende IG – BBL”, voor je verder gaat kan je hier aangegeven of je meteen door wilt gaan naar het aanmeldformulier en betalen of dat je eerst liever nog meer informatie ontvangt.

Informatiebijeenkomst Vrijblijvende informatie

  Stap 1

  De eerste stap naar jouw opleiding is het invullen van dit aanmeldformulier, daarin krijg je vragen over je vooropleiding en of je aan de toelatingseisen voldoet.

  Als je de aanmelding verzend kom je op de betaalpagina, waar je kunt kiezen of je de opleiding ineens wil betalen of in termijnbedragen. De kosten van de aanmelding voor de zorgopleiding van Medivus bedragen € 399,00. Je kunt via IDEAL betalen.

  Na ontvangst van je aanmelding en je betaling gaan wij de intake inplannen en zal een studiecoach contact met je opnemen. Mocht blijken dat je toch niet aan de toelatingseisen voldoet krijg je de € 399,00 terug. Als je zelf beslist binnen 2 maanden na aanmelding niet met de opleiding te beginnen krijg je € 199,00 terug.

  Stap 2

  Tijdens het intakegesprek beoordeelt de studiecoach of je toelaatbaar bent. Het is noodzakelijk dat je de originele diploma’s van je vooropleiding(en) kunt laten zien en dat je je kan legitimeren met een Nederlands paspoort of identiteitskaart, of een geldige verblijfsvergunning (een rijbewijs is niet voldoende).

  Op basis van de voorlopige beoordeling van de studiecoach of de definitieve beoordeling van de examencommissie wordt je eventueel aangemeld voor een toelatingstoets. De kosten voor de toelatingstoets bedragen € 100,00. De definitieve toelating wordt bepaald door het examenbureau.

  Stap 3

  Ben je definitief toegelaten, dan wordt je een opleidingsovereenkomst toegestuurd. Nadat de door jouw getekende overeenkomst door ons retour is ontvangen ben je definitief ingeschreven en kun je van start met de eerste les. Je ontvangt van te voren een welkomstmail.


  Aanmeldformulier

  Leeftijd

  Binnen welke leeftijdscategorie val je?
  Onder de 18 jaarTussen de 18 en 23 jaar23 jaar of ouder

  Je hebt aangegeven geen 18 jaar of ouder te zijn, helaas is het daarom niet mogelijk je aan te melden voor deze opleiding.
  Je hebt aangegeven tussen de 18 en 23 jaar oud te zijn, in dit geval moet je voldoen aan de startkwalificatie eisen. Klik hier voor meer informatie.
  Ik voldoe aan de startkwalificatie eisen.
  NeeJa

  Vooropleiding

  Dit is een niveau-3 opleiding, voldoe je aan de vooropleiding eisen?
  JaNee

  Talen

  Hoe is jouw Nederlands?
  OnvoldoendeVoldoendeGoed
  Hoe is jouw Engels?
  OnvoldoendeVoldoendeGoed

  U heeft aangegeven niet de juiste vooropleiding te hebben of niet voldoende te scoren op Nederlands. Om toch te kunnen inschrijven dient u een toelatingstoets af te leggen. U kunt zich daar hier voor aanmelden.

  Opleiding, leslocatie en startdata

  Waar moet Medivus rekening mee houden?

  Om je slagingskans te verhogen is het belangrijk dat wij van onze studenten weten waar we rekening mee moeten houden.

  DyslexieDyscalculieSlechtziendheidSlechthorendheid

  Anders namelijk:


  Contactgegevens


  Ik verklaar bovenstaand formulier naar waarheid te hebben ingevuld.
  JaNee
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Medivus opleidingen B.V. zoals hier te lezen en downloaden
  JaNee
  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.