Opleiding Verpleegkunde MBO-4

Kies voor de opleiding MBO verpleegkunde bij Medivus. Met een diploma verpleegkunde op zak heb je jouw carrière in eigen hand en heb je de werkgevers voor het uitkiezen. De opleiding zoals wij die aanbieden is een 3 jarige BBL voor mensen die géén ervaring hebben in de zorg. Voor mensen met een diploma Verzorgende-IG hebben we vrijstellingen en kan de verpleegkunde opleiding verkort worden gedaan. Indien we alle vrijstellingen vervolgens meerekenen, dan is het mogelijk om de opleiding binnen twee jaar af te ronden, indien je je voldoende inzet.  De opleiding Verpleegkunde MBO-4 heeft een urencriterium. Dat maakt dat er een aanwezigheidsplicht is ten aanzien van het verplichte aantal lesuren. De opleiding kent twee uitstroomrichtingen: ziekenhuis, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheid en de VVT.

De opleiding verpleegkunde is verdeeld in thema’s. Ieder thema heeft aparte readers, opdrachten, toetsen en beroepsgerichte examenopdrachten. Ook worden er relevante zaken van de opleiding Verzorgend-IG herhaald. Voor verpleegkundig-rekenen bent u verplicht een 10 te halen. De lessen worden in beginsel gegeven door 2 vaste docenten, met uitzondering van gastdocenten en gespecialiseerde docenten voor specifieke thema’s. Tijdens de opleiding loop je ongeveer vierentwintig uur per week stage. Dit word gedaan bij een SBB erkend leerbedrijf. Je kan je stage tijdens je reguliere werk doen indien je al werkzaam bent in de zorg en het werk aan de gestelde eisen voldoet qua leerdoelen.

De opleiding is een combinatie van klassikale lessen en thuisstudie. Bij afronding van de opleiding ontvangt u een landelijk erkend diploma van Medivus. Lessen worden gegeven in Den Haag, Amsterdam en Breda. De opleiding kent een modulaire structuur en dat maakt dat je maandelijks kunt instromen. Dat maakt dat je niet hoeft te wachten op startdata.

Voor instellingen en zorgbedrijven bieden we de opleiding ook aan op basis van incompany.

De opleiding verpleegkunde zoals Medivus die aanbiedt is ook zeer geschikt voor zzp'ers in de zorg. De verplichte BPV kan men doen via Medivus' eigen leer-werkbedrijf stichting ThuisPoli. Dat maakt dat een zzp’er niet afhankelijk is van mogelijk wisselende opdrachtgevers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Prijzen: 
Totaal € 5099,- U kunt ook in termijnen betalen, dan is het totale bedrag 5499,-
Boeken € 600,- Boeken bestelt u zelf, u kunt eventueel tweedehands boeken kopen.
Mondelinge herkansing € 180,-
Schriftelijke herkansing € 90,-
Resultaten: 
Diploma verpleegkunde
Vereiste vooropleiding: 
Verzorgende-IG of een vergelijkbaar diploma

Voor meer informatie bel 070 - 205 9191