Verkorte opleiding Helpende Zorg en Welzijn

Tijdens de Verkorte opleiding Helpende Zorg en Welzijn leert u werken op verschillende plekken in de zorg. U kunt werken bij een kinderdagverblijf, een instelling in de gehandicaptenzorg of een revalidatiecentrum. Het traject van de verkorte opleiding Helpende Zorg en Welzijn is in twee blokken verdeeld. In het eerste blok leert u de theorie, dit kan in twee maanden afgerond zijn. In het tweede blok krijgt u oefenmateriaal voor de generieke examens. Tijdens dit blok loop u ook een stage.

Blok 1
U heeft zeven weken één keer per week les. U volgt theoretische lessen, lessen over de theorieopdrachten, medicatie lessen en oefent u in de skills ruimte. Daarnaast studeert u thuis aan de vakken.

Blok 2
In dit blok krijgt u oefenmateriaal voor de generieke examens Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap. In dit blok loopt u 100 uur stage in een SBB erkend leerbedrijf. Het is ook mogelijk stage via Medivus te lopen bij Stichting ThuisPoli. Er is ook een terugkomdag. Hierbij wordt alles besproken wat u nog moet doen voor de afronding van de opleiding.

Prijzen: 
Totaal € 2199,- U kunt ook in termijnen betalen, dan kost het totaal € 2399,- Lesmateriaal zit bij de kosten inbegrepen (behalve € 40,- digibib kosten)
Prive les € 50,- per uur
Extra toets € 75,-
Herkansing generieke examens €100,-
Duur: 
Vier tot zes maanden
Resultaten: 
Certificaat Medicatie
Diploma Helpende Zorg en Welzijn
Vereiste vooropleiding: 
Diploma VMBO basisberoepsgerichte leerweg of Overgangsrapport MAVO 3. Voldoet u niet aan deze criteria dan hoort u een 18+ toets te maken. We hebben hiervoor oefenmateriaal klaarliggen. De kosten van deze toets zijn 100 euro.

Voor meer informatie bel 070 - 205 9191