Medivus is verhuisd!

Recente artikelen

Medivus is verhuisd!

De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en dat vroeg om de nodige veranderingen. Vanaf vandaag heten wij jullie van harten welkom op onze nieuwe locatie in Rijswijk. Op de achtergrond zijn wij druk bezig geweest om alles in goede banen te leiden en dat heeft tot schitterende resultaten geleid.

Het pand heeft een frisse uitstraling en meer ruimte om studenten te ontvangen. Daarnaast hebben we goed nagedacht bij de keuze van de locatie, zo is er een tramhalte op loopafstand, die je met tram 1 en 15 kan bereiken. Je kan ook tegen een gunstig tarief parkeren in de garage en kan je met een blauwe schijf maximaal 1 uur voor de deur parkeren.  

Wij kunnen op de nieuwe locatie onze ideeën de ruimte geven en daar gaan we flink gebruik van maken. Wij willen bijvoorbeeld meer recreatiemogelijkheden bieden aan de studenten, dat is aangenamer als je even pauze hebt of als je aan het wachten bent.

Op de 1e verdieping van de Laan van Zuid Hoorn 60D 2289 DE Rijswijk zijn wij gevestigd en staat een kopje koffie voor je klaar!

Kan je niet wachten om te zien hoe onze nieuwe locatie eruitziet? Bekijk dan ons introductiefilmpje:

Recente artikelen

picture of laptop

Onze nieuwe website is online!

7 competenties die van jou de beste verpleegkundige maken

Medivus is verhuisd!

picture of Medivus location
Medivus is verhuisd! De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en dat vroeg om de nodige veranderingen. Vanaf vandaag heten wij jullie van harten
Beste student!
Welkom op de nieuwe website van Medivus. We hebben een nieuwsbericht geschreven waarin alle veranderingen beschreven staan. Deze kan je hier vinden.
Groeten,
Het Medivus Team