Workshop voor stagebegeleiders BPV van erkende leerbedrijven

Bent u stagebegeleider van een student bij Medivus of heeft u interesse om studenten te gaan begeleiden in de nabije toekomst? Medivus organiseert een workshop speciaal bedoeld ter ondersteuning van BPV begeleiders en/of beoordelaars. De stage van onze studenten speelt een cruciale rol in hun opleiding. U als begeleider, Medivus maar ook SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) werkt daarin met de student samen om te zorgen voor goede patientenzorg en ondersteuning. SBB en Medivus nodigen u daarom uit om de workshop “Hoe leidt u de student op voor de toekomst?” bij te wonen op de Guntersteinweg 377 te Den Haag op 4 februari 2020 van 15:00 tot 17:30.

Workshop voor stagebegeleiders

De studiecoaches van Medivus (Monique, Marja, Petra, Charlotte en Natalie) en medewerkers van SBB zijn aanwezig tijdens deze workshop. We geven praktische tips en informatie over het beoordelen en begeleiden van uw bij Medivus studerende studenten. Voor wie van plan is binnenkort studenten te gaan begeleiden of beoordelen, schrijft u zich vooral in voor deze workshop zodat u vanaf de eerste dag goed begint. De enige voorwaarde die we stellen is dat uw organisatie een erkend leerbedrijf voor de zorg is of wil worden.

U haalt de toekomst in huis door mbo-studenten op te leiden. Van verzorgende IG tot verpleegkundige, wij leiden ze op. Voor deze bijeenkomst hebben wij speciaal Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) uitgenodigd. Zij zullen de inhoud van de workshop/presentatie verzorgen voor u met als thema:

Hoe leidt u de MBO zorgstudent op voor de toekomst?


Programma 4 februari 2020

15.00 uur inloop met drankje en hapje

15.15 uur welkom en presentatie Medivus

15.45 uur workshop SBB/gesprek met elkaar over thema: Hoe leidt u student op voor de toekomst?

16.45 uur Interactieve evaluatie

17.15 uur Afronding

Kosten: Geen

 

 

Inschrijven voor de workshop:

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.