Medivus, uw partner voor goed opgeleid personeel

Als werkgever of manager in de zorg wilt u betrokken en goed opgeleid personeel. De keuze voor een specialistische zorgopleider als Medivus ligt dan voor de hand.

Medivus is goed op de hoogte van de vraag van zorgbedrijven op het gebied van het opleiden en bijscholen van personeel. We leiden op met gevoel en ons slagingspercentage is niet voor niets zo hoog. We zijn betrokken. Tel daar haar meerjarige kennis en ervaring bij en u begrijpt waarom Medivus uw beste keuze is als partner bij het praktijkgericht opleiden van uw personeel.

De opleidingen van Medivus zijn rijkserkend en door intensieve begeleiding van de studenten wordt hun slagingskans direct vergroot. Groot voordeel voor uw medewerkers is dat de lessen op meerdere plekken te volgen zijn, waardoor de student die een les door omstandigheden mist eenvoudig op een andere locatie de les alsnog in kan halen.

Aanmelden of direct bellen

Zorginstellingen die meerdere studenten tegelijk in willen schrijven hebben vaak additionele wensen. Daarom is het mogelijk om alle aanmeldingen tegelijk te regelen met een van onze accountmanagers. Vul uw gegevens hieronder in, dan maken we een afspraak om uw wensen te bespreken.

Uw partner in personeel opleiden

Medivus kan uw partner zijn bij erkende mbo-opleidingen, zoals de opleidingen Dienstverlening, Verzorgende IG en MBO Verpleegkunde. Naast dat u uw personeel kunt plaatsen in de reguliere opleidingstrajecten van Medivus, is het mogelijk om maatwerktrajecten te leveren – zoals bij- en nascholingen – die specifiek aansluiten op de eisen van uw zorgbedrijf.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.