Medivus maakt opleidingen voor een functie in de zorg nog toegankelijker

Medivus, de snelst groeiende opleider van Nederland, maakt het volgen van een opleiding aan het instituut nog toegankelijker voor nieuwe instromers. Er is volop geïnvesteerd in een online platform voor de studenten van Medivus. De eerste fase daarvan is voltooid, het verbeteren van de online ervaring door de introductie van een nieuwe website en het mogelijk maken van online aanschaf van de opleidingen van Medivus.

Wie kan zich aanmelden?

Opleiden met Gevoel, daar staat Medivus voor. Dat gevoel begint al bij de aanmelding, er wordt streng maar rechtvaardig gelet op de vooropleiding van de inschrijvers zodat, als je begint aan je opleiding, je slagingskans realistisch is. Met een persoonlijke vragenlijst op onze website kan de bezoeker zelf toetsen of aan de eisen wordt voldaan. Voldoet de aanvrager volgens deze selectie niet, dan krijgt de aanstaande student direct feedback en de mogelijkheid een toelatingsexamen te doen.

Heb je de goede vooropleiding of haal je de toelatingstoets?

Dan begint de intake bij het examenbureau, zij controleren alle diploma’s en zorgen dat je inschrijving voldoet aan alles eisen die door de Nederlandse overheid wordt gesteld. Zij geven je alle begeleiding zodat je snel kunt beginnen aan je opleiding. Zo is het voor de aanstaande student meteen duidelijk waarom Medivus de juiste opleider is.

Je opleiding gespreid betalen

Een nieuwe mogelijkheid is de inschrijving met gespreide betaling. Kandidaten kunnen bij inschrijving kiezen uit de mogelijkheden: betaling ineens, in handige deelbetalingen of contant afrekenen. Zo kunnen we de opleiding voor kandidaten met minder financiële mogelijkheden toch bereikbaar maken.

Hiermee voldoet Medivus aan de wens van oprichtster Simone.
“Toen ik begon met Medivus was gespreid betalen nog niet te realiseren. Ik ben blij dat we de mogelijkheid nu kunnen bieden waardoor de opleiding voor meer mensen toegankelijk is. Het draagt bij aan mijn maatschappelijke ambitie om met oog voor diverse culturen iedereen een gelijke kans te geven om een baan in de zorg te krijgen.”