EHBO Kraamzorg Cursus

EHBO Kraamzorg Cursus

Startdatum:
03-06-2023

 

Locatie:
Den Haag,

Op verzoek ook mogelijk op locatie, vraag naar de mogelijkheden

Tijdstip: 09.30 -15.30

Duur:
Voorafgaand zelfstudie e-learning ca. 2uur gevolgd door 5 uur praktijkles 

Kosten: € 195,00

 Erkend door het KCKZ, met PE punten

EHBO Kraamzorg Cursus

In de dynamische wereld van de Kraamzorg is het essentieel om altijd voorbereid te zijn op onverwachte situaties. Medivus introduceert een gespecialiseerde EHBO Kraamzorg cursus, speciaal ontworpen voor professionals zoals jij die al in de Kraamzorg werken.

Grondige Theoretische Voorbereiding:

Begin je opleiding vanuit het comfort van je eigen huis. Onze e-learning modules zijn ontworpen om je een solide theoretische basis te bieden, zodat je klaar bent voor de praktische sessies.

Praktijkgerichte Training:

Op de praktijkdag word je ondergedompeld in realistische scenario’s. Onder begeleiding van ervaren docenten leer je uitgebreid hoe je moet reanimeren bij zowel kinderen als volwassenen. Bovendien worden er diverse hands-on oefeningen en simulaties uitgevoerd, zodat je met vertrouwen kunt handelen in elke situatie.

Allround EHBO-vaardigheden:

Hoewel de focus ligt op Kraamzorg, zorgen we ervoor dat je EHBO-vaardigheden opdoet die van toepassing zijn op baby’s, kinderen én volwassenen. Van het behandelen van kleine verwondingen tot het handelen in levensbedreigende situaties, wij zorgen ervoor dat je volledig uitgerust bent.

Certificering & PE Punten:

Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een erkend certificaat. Bovendien kunnen PE punten worden toegekend, wat je verdere professionele groei in de Kraamzorg ondersteunt.

Investeer in jezelf en vergroot je deskundigheid met de EHBO Kraamzorg cursus van Medivus. Samen streven we naar een veiligere zorgomgeving voor zowel de zorgverlener als de patiënt.

Niveau
Vooropleiding een diploma Verzorgende IG uitstroom kraam. Of werkzaam in de Kraam. Ook erkend door KCKZ.

Vakbekwame docenten met passie voor de zorg, geven de lessen op onze locatie.

Je ontvangt na afloop het certificaat, en indien van toepassing je PE punten

Waarom kiezen voor Medivus?

Meer informatie
Klik hier om contact met ons op te nemen of bel 085-1306500.

We zien je graag!

Informatiebijeenkomsten bij ons op locatie
Ook op de eerder genoemde vrijblijvende informatiebijeenkomsten krijg je meer informatie over de opleidingen van Medivus en kun je jouw vragen stellen. Klik hier voor data en locaties.

Medivus voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk, toegekend
door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)