Over Medivus

Bekijk ook:

Wij zijn specialist in verkorte zorgopleidingen

Met ruim dertig jaar ervaring in de zorg, zijn wij in 2012 als zorgopleider begonnen. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste zorgopleiders van het land en ons doel is om dé beste zorgopleider van Nederland te worden. Dat willen wij bereiken door de perfecte balans te creëren tussen de student en zijn studie. Hoe wij dit doen:

Medivus: Toonaangevende Zorgopleider voor Volwassenen

In de afgelopen 10 jaar heeft Medivus zich gepositioneerd als dé toonaangevende zorgopleider in het volwassenonderwijs van Nederland. Onze missie? Het tekort in de zorg aanpakken door hoogwaardige zorgopleidingen voor volwassenen toegankelijker te maken.

Praktijkgerichte Studie vanuit Huis

We begrijpen dat de essentie van de zorg in de praktijk ligt. Daarom, terwijl een volledige studie vanuit huis wellicht niet haalbaar is, bieden wij de ideale balans tussen online leren en praktijkervaring. Wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op die praktische elementen, zelfs vanuit je eigen woonomgeving.

Kwaliteitswaarborg in de Zorg

De kwaliteit in de zorg staat bij ons op de eerste plaats. We betrekken actief zowel onze studenten als professionals uit het werkveld bij de ontwikkeling en fine-tuning van onze opleidingen. Zo zorgen we ervoor dat onze cursussen altijd up-to-date, relevant en van topkwaliteit zijn.

Onze Missie en Visie

We streven ernaar om het groeiende tekort in de zorg te overbruggen door het opleiden van bekwame zorgprofessionals. Door een onwrikbare focus op kwaliteit, efficiëntie en innovatie, en door nauw samen te werken met de zorgsector, willen we elk jaar honderden studenten succesvol opleiden.

We zijn meer dan alleen een opleidingsinstituut; we zijn dromers met een visie. Een visie waarbij we niet alleen de druk op de zorgsector verminderen, maar ook streven om als de beste zorgopleider van Nederland erkend te worden.

Contacteer Ons

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij nodigen je van harte uit voor een van onze informatiebijeenkomsten. Mocht je direct vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

“Het meest nobele plezier is het genot van begrip.” – Leonardo da Vinci

Kom naar de informatiebijeenkomst

Medivus organiseert regelmatig vrijblijvende informatiebijeenkomsten over haar opleidingen