Over Medivus

Bekijk ook:

Wij zijn specialist in verkorte zorgopleidingen

Met ruim dertig jaar ervaring in de zorg, zijn wij in 2012 als zorgopleider begonnen. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste zorgopleiders van het land en ons doel is om dé beste zorgopleider van Nederland te worden. Dat willen wij bereiken door de perfecte balans te creëren tussen de student en zijn studie. Hoe wij dit doen:

De afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot de grootste zorgopleider in het volwassenonderwijs.

Alleen vanuit huis je studie volgen, zou niet mogelijk zijn, omdat de zorg gericht is op de praktijk. Je beter voorbereiden in de praktijk, kan je wel thuis doen en daar bieden wij de juiste hulp bij.

Het waarborgen van de kwaliteit in de zorg, vinden wij enorm belangrijk. Dit doen wij onder andere door onze studenten en ons werkveld bij de opleiding te betrekken, op die manier kunnen we continu verbeteringen doorvoeren

Wat willen wij?

Het grote tekort in de zorg aanvullen met kwalitatief opgeleide zorgprofessionals. Verder willen wij zorgopleidingen voor volwassenen toegankelijker maken.

Hoe gaan wij dit bereiken?

Door ons te richten op de kwaliteit en efficiëntie, maar ook door creatief te zijn en doelgericht samen te werken. Verder zijn wij constant betrokken met de ontwikkeling van onze opleidingen en stellen wij ons flexibel op naar onze studenten en ons werkveld. 

Waar dromen wij van?

Om elk jaar op een doeltreffende wijze, honderden mensen in de zorg op te leiden. Dit zal de druk op de zorg wegnemen en de kwaliteit van de zorg niet in het geding laten komen. Daarnaast dromen wij ervan om de beste zorgopleider van Nederland te zijn.

Wil je meer weten? Dan gaan we graag met je in gesprek! Kom naar een van informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op via het contactformulier.

“Het meest nobele plezier is het genot van begrip.” – Leonardo da Vinci

Over Medivus

Succes en onafhankelijkheid met een opleiding en diploma

Met ruim dertig jaar ervaring in de zorg, zijn wij in 2012 als zorgopleider begonnen. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste zorgopleiders van het land en dat is niet zomaar. Wij hebben namelijk de perfecte balans ontwikkelt tussen thuisstudie en lessen die je op school volgt. Dat hebben wij gedaan omdat wij al snel opmerkten dat volwassenen een hele andere manier van studeren nodig hebben, dan dat je op het regulier onderwijs gewend bent.

Alleen vanuit huis je studie volgen, zou niet mogelijk zijn omdat de zorg gericht is op de praktijk. Maar je beter voorbereiden in de praktijk, kan je wel thuis doen en daar bieden wij de juiste hulp bij.

Het waarborgen van de kwaliteit in de zorg, vinden wij enorm belangrijk. Dit doen wij onder andere door praktijklessen op school te bieden, daarnaast kan je vanuit ons speciaal leerplatform met leraren en leerlingen over je opleiding spreken. Mocht je thuis iets niet begrijpen, dan zou je dit via het leerplatform kunnen aangeven. Als je iets hebt opgemerkt wat beter kan, dan kan je het ook via dit platform bespreekbaar maken.

Dit is kort samengevat wie Medivus is en hoe wij dé beste zorgopleider van Nederland proberen te zijn.

Wil je meer weten? Dan gaan wij graag in gesprek met je!

Kom naar de informatiebijeenkomst

Medivus organiseert regelmatig vrijblijvende informatiebijeenkomsten over haar opleidingen