Opleidingen

Opleidingen

Werk jij als Verzorgende IG en wil je de stap maken naar Verpleegkundige? Medivus biedt jou een flexibele en snelle weg naar het diploma MBO Verpleegkunde (niv. 4).

Ben je gemotiveerd en wil je kunnen starten met de verkorte opleiding Verzorgende IG voor volwassenen? Kijk dan snel wat wij voor je kunnen betekenen!

De opleiding dienstverlening met uitstroom Helpende Zorg en Welzijn (HZW) is zeer geschikt voor mensen die graag voor anderen zorgen.

Trainingen en cursussen

Trainingen en cursussen

Als gediplomeerde niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn (HZW) kun je met dit certificaat je verantwoordelijkheden op je werk uitbreiden.

Eigenlijk zou iedereen moeten weten hoe je eerste hulp moet bieden en sowieso kun je als je in de zorg werkt niet zonder EHBO-diploma.

Medicatie is een belangrijk thema in de gezondheidszorg. Als zorgopleider ontwikkelde Medivus een eigen Medicatie Training die aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Tijdens een intercollegiale toetsingssessie wordt het  handelen van een wijkverpleegkundige besproken en getoetst aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Beste student!
Welkom op de nieuwe website van Medivus. We hebben een nieuwsbericht geschreven waarin alle veranderingen beschreven staan. Deze kan je hier vinden.
Groeten,
Het Medivus Team