HBO V - verkort​

HBO V - verkort

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding en wil je meer informatie. Klik dan hier

Volg je hbo-v opleiding bij Medivus in samenwerking met Hoge school Avans+
Volg je een mbo-v opleiding bij Medivus of heb je deze onlangs afgerond én heb je de ambitie om ook je hbo-v te halen? Dan sluit de hbo-v opleiding van Medivus en Avans+ naadloos aan. Met jouw afgeronde zorgopleiding bij Medivus kan je instromen in de hbo-v opleiding van Avans+ als je tenminste een werkplek hebt voor 24 uur per week. De opleiding gaat woensdag 27 september in Rijswijk van start.

Met onze hbo-v opleiding word je breed opgeleid tot een belangrijke schakel in de verpleegkundige zorg op NLQF-6 niveau. Je ontwikkelt je tot een zelfstandige zorgprofessional met mooie doorgroeimogelijkheden.

Bachlor Verpleegkunde HBO-V
Je hebt al een opleiding mbo-verpleegkunde niveau 4 afgerond en je wilt de opleiding hbo-verpleegkunde volgen. In 2,5 jaar heb jij je diploma op zak. Meer informatie lees je op deze pagina. De opleiding voor de (oud-)studenten van Medivus start woensdag 27 september in Rijswijk. Zorg dat jij je tijdig inschrijft want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Start je liever op een ander moment of locatie? Ook dat is mogelijk. We bieden meerdere startmomenten en -locaties aan. Je zal dan aansluiten bij een andere groep hbo-v deelnemers.

Inschrijven >

De hbo-v opleiding bestaat uit 10 modules die op eindniveau worden getoetst. De opleiding start met de module Professionele identiteit en eindigt met de module Kwaliteitszorg. Wil jij je op 1 specifiek onderdeel ontwikkelen? Dan is het ook mogelijk om deze los te volgen. Zie hieronder een overzicht van de losse modules.

De opleiding wordt verzorgd door bevoegde docenten, instructeurs, vakspecialisten en ervaren gastsprekers.

Resultaat van de hbo-v

Meer informatie
Klik hier om contact met ons op te nemen of bel 085-1306500.

Informatiebijeenkomsten bij ons op locatie
Ook op de eerder genoemde vrijblijvende informatiebijeenkomsten krijg je meer informatie over de opleidingen van Medivus en kun je jouw vragen stellen. Klik hier voor data en locaties.