HBO V - verkort​

HBO V - verkort

Lesgeld
Voor deze opleiding krijg je op dit moment 50% korting en betaal je slechts €6799,- . Als je de opleiding in termijnen wilt betalen is dat ook mogelijk, 

• 1e termijn € 499,-
• 18 maanden x € 350,-
• Totaalprijs in termijnen: € 6799,-

Tijdelijke actie
Dit is een introductieprijs! Nu ook tijdelijk gratis studie-advies t.w.v. 75,-

Startdata locaties
Woensdag 30 november 2022 – Den Haag

Erkenning
Let op: dit is een opleiding op HBO niveau, de aanvraag van de erkenning geschied na de opleiding. Zie hiernaast meer info>>

Termijn
Circa 24 maanden

Boeken
Kosten voor de boeken zijn circa  € 1200,- (nieuwprijs). Boekenlijst wordt binnenkort kenbaar gemaakt. Gebruikte boeken aanschaffen kan uiteraard ook.

Wij gaan starten met de HBO – V opleiding!
De afgelopen jaren krijgen wij geregeld de vraag of en wanneer wij ook HBO opleidingen gaan verzorgen en met name dan ook de opleiding HBO – V. Het moment is bijna daar. Op woensdag 24 augustus 2022 gaan wij starten met de eerste groep studenten. 

Een opleiding van en voor onze studenten
De opleiding is tot stand gekomen door met het werkveld in gesprek te gaan en vooral naar jullie te luisteren. Denk hierbij aan:

  • De student
  • Het bedrijfsleven
  • Samenwerkende organisaties, en
  • Overige belanghebbenden

Een opleiding dat aansluit op jouw behoefte 
Samen met het werkveld zijn wij tot een opleiding gekomen dat zo veel mogelijk aansluit op jouw behoefte. Tijdens ons onderzoek is bijvoorbeeld naar voren gekomen dat het onderdeel indiceren meer aandacht nodig heeft dan doorgaans gegeven wordt. Hier spelen wij graag op in door vakspecialisten bij de opleiding te betrekken en dit een wezenlijk onderdeel te maken van de opleiding.

De erkenning en het lesgeld
Zoals altijd het geval is bij een nieuwe HBO opleiding volgt erkenning nadat de eerste groep studenten is afgestudeerd. Uiteraard dienen wij daarnaast als opleider ook aan alle voorwaarden te voldoen om de erkenning te verkrijgen. Alhoewel wij er enorm veel vertrouwen in hebben dat wij dit traject succesvol gaan afronden snappen wij ook dat dit mogelijk als een risico wordt gezien. Om hierin tegemoet te komen bieden wij de opleiding aan voor een hele scherpe interessante prijs. De opleiding kost in totaal € 6799,- en het is mogelijk om in termijnen te betalen. Voor aanvang van de opleiding betaal je € 499,- en daarna 18 maanden x €350,-

Meld je aan voor de opleiding!
Geïnteresseerd in de opleiding? Schrijf je dan snel in. Nadat jouw inschrijving binnen is ontvang je van ons een uitnodiging voor een intake gesprek. Tijdens de intake toetsen wij de toelaatbaarheid aan de hand van jouw eerder behaalde diploma’s en zijn wij benieuwd naar jouw motivatie om de opleiding te volgen. 

Lees hieronder verder voor meer informatie over de opleiding.

Niveau
Dit is een opleiding op HBO niveau en wordt verkort aangeboden. Om in aanmerking te komen voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een niveau 4 diploma Verpleegkunde.

Studievorm
De opleiding is een combinatie van klassikaal en online les. Samen met je medestudenten volg je 1 dag in de week online les of fysiek op school. Naast het volgen van lessen loop je 20 tot 24 uur in de week stage.

De opleiding wordt verzorgd door bevoegde docenten, instructeurs, vakspecialisten en ervaren gastsprekers.

De opleiding bestaat uit 6 eenheden. Elke eenheid vertegenwoordigt een module dat bestaat uit vaardigheden, attitude ontwikkeling en wordt afgetoetst met een kennistoets. Elke eenheid duurt 10 weken, de opleiding is (mede afhankelijk van jouw beschikbare tijd) en in 2 tot 2,5 jaar af te ronden. 

Wanneer je de opleiding met goed gevolg hebt doorlopen ontvang je een diploma nadat wij de erkenning hebben verworven.

Waarom kiezen voor Medivus?

Meer informatie
Klik hier om contact met ons op te nemen of bel 085-1306500.

Informatiebijeenkomsten bij ons op locatie
Ook op de eerder genoemde vrijblijvende informatiebijeenkomsten krijg je meer informatie over de opleidingen van Medivus en kun je jouw vragen stellen. Klik hier voor data en locaties.

Vanwege de corona maatregelen, ben je uitsluitend op afspraak welkom op locatie, en is aanmelden verplicht.

We zien je graag!