HBO Verpleegkunde
verkorte opleiding

Niveau
Traject
Duur
Lesvorm
Studiebelasting
Studiekosten
Voordeel

HBO
Versneld
Twee jaar
Klassikaal en online
8 uur (buiten stage om)
€6999,- (éénmalig) of €350,- (in termijnen)
Eénmalig 50% mindering op totale opleidingskosten t.w.v. €16.800,-

HBO Verpleegkunde
verkorte opleiding

Niveau
Traject
Duur
Lesvorm
Studiebelasting
Studievorm
Studiekosten
Voordeel

HBO
Versneld
Twee jaar
Praktijksgericht
8 uur (buiten stage om)
Persoons- en kwaliteitsgericht
€6999,- (éénmalig) of €350,- (in termijnen)
Eénmalig 50% mindering op totale opleidingskosten t.w.v. €16.800,-

Waarom kiezen voor Medivus?

Waarom kiezen voor Medivus?

Samen met het werkveld zijn wij tot een opleiding gekomen dat zo veel mogelijk aansluit op jouw behoefte. Tijdens ons onderzoek is bijvoorbeeld naar voren gekomen dat het onderdeel indiceren meer aandacht nodig heeft dan doorgaans gegeven wordt. Hier spelen wij graag op in door vakspecialisten bij de opleiding te betrekken en dit een wezenlijk onderdeel te maken van de opleiding.

De opleiding is tot stand gekomen door met het werkveld in gesprek te gaan en vooral naar jullie te luisteren. Denk hierbij aan:
De student
Het bedrijfsleven
Samenwerkende organisaties en overige belanghebbenden.

Sparren met een zorgcoach?

Wij geven je vrijblijvend advies.

(085) – 130 65 00
Ma t/m vrij 09:00 – 17:00

Vrijblijvend consult inplannen

Na de aanmelding voor de vrijblijvend online consult voor de opleiding verpleegkundige HBO wordt je binnen 2 werkdagen gebeld door een van onze collega’s.

    Sparren met een zorgcoach?

    Wij geven je vrijblijvend advies.

    (085) – 130 65 00
    Ma t/m vrij 09:00 – 17:00

    Over ons

    Met ruim dertig jaar ervaring in de zorg zijn wij in 2012 als zorgopleider begonnen. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste zorgopleiders van het land en ons doel is om dé beste zorgopleider van Nederland te worden.

    Wij willen het grote tekort in de zorg aanvullen met kwalitatief opgeleide zorgprofessionals. Ons streven is om zorgopleidingen voor volwassenen toegankelijker te maken.

    Wij richten ons op kwaliteit en efficiëntie. Wij zijn continue betrokken met de ontwikkeling van onze opleidingen en stellen ons flexibel op naar onze studenten en ons werkveld.

    Voordelen HBO verpleegkundige bij Medivus

    Verkort traject

    In ca. 24 maanden kan jij al gediplomeerd aan de slag als HBO Verpleegkundige.

    Gericht op de praktijk

    Medivus heeft, samen met haar studenten, zorgbedrijven en samenwerkende organisaties, haar opleidingen ontwikkeld. Op deze manier kunnen wij onderwijs aanbieden dat gericht is op de praktijk.

    Persoonlijke begeleiding

    Wij weten wie onze studenten zijn en zijn er voor jou tijdens je studietraject. Onze studiecoaches begeleiden en ondersteunen jou vanaf het begin tot het einde van de opleiding.

    Online proefles inplannen

    Na aanmelding voor de proefles verpleegkundige HBO wordt je binnen 2 werkdagen gebeld door een van onze collega’s.

      testimonial_picture

      Verzorgende IG

      9.2

      Voor mij is Medivus de beste opleidingsinstituut om je ambities in de zorg waar te maken. Fijne docenten en correcte begeleiding. De studiecoaches staan altijd voor jou klaar. Veel succes gewenst aan alle toekomstige studenten!
      testimonial_picture

      Verpleegkundige

      9.0

      Ik heb bij Medivus zowel mijn VIG en Verpleegkundige diploma behaald. Het is volwassenenonderwijs dus je moet zelf flink aan de slag, maar je krijgt ook genoeg ondersteuning. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik adviseer iedereen echt vanuit mijn hart, wil je een zorgopleiding volgen? Doe dit dan bij Medivus.
      testimonial_picture

      Verzorgende IG

      10

      Ik ben zeer tevreden over mijn opleiding Vig bij Medivus. Vanaf het begin van de opleiding was iedereen erg betrokken en behulpzaam. De studiecoaches denken altijd mee en motiveren jou om je doelen te behalen. Hier heb ik persoonlijk veel aan gehad. Daarom geef ik Medivus een dikke 10! Ik kan Medivus echt iedereen aanraden

      Veelgestelde vragen

      Tijdens de opleiding zal je weekindeling er ongeveer zo uitzien:

      • 1 dag in de week les
      • Klassikaal en/of online
      • Stage 20/24 uur per week

      Bij ons volg je de opleiding voornamelijk digitaal via onze online leeromgeving ‘MijnMedivus’. Via deze leeromgeving kan je digitaal lessen volgen, toetsen en examens inplannen, (stage)opdrachten uploaden en je voortgang van je studie bijhouden.

      Je volgt bij ons één keer per week les. Op de overige dagen kan jij zelf je stage-uren en zelfstudie inplannen. Op deze manier kan je flexibel studeren, waar en wanneer je wil.

      De opleiding bestaat uit 6 eenheden. Elke eenheid vertegenwoordigt een module bestaand uit vaardigheden, attitude, ontwikkeling en wordt getoetst aan de hand van een kennistoets, één of meer opdrachten en een portfolio. Elke eenheid duurt ongeveer 10 weken en wordt afgerond met een certificaat.

      In totaal zijn er 120 EC (studiepunten) te behalen. 1 EC staat gelijk aan 28 uur les, studie en praktijk. Na 120 EC kan er een GO gesprek worden aangevraagd en kan je starten met de afstudeerfase.

      Je mag bij Medivus de opleiding HBO Verpleegkunde verkort volgen als je een MBO 4 verpleegkunde diploma hebt. Indien je niet in het bezit bent van een MBO 4 Verpleegkunde diploma dan kan je bij ons instromen bij onze andere opleidingen, zoals de Verzorgende IG niveau 3 of de MBO Verpleegkunde niveau 4.

      De HBO-V verkorte opleiding bij Medivus kost in totaal 6999,- euro. 
      1e termijn: 699,- euro
      18 termijnen: 350,- euro

      Wij starten in augustus met onze eerste groep studenten voor de HBO-V opleiding. Bij een nieuwe HBO opleiding volgt de erkenning nadat de eerste groep studenten is afgestudeerd. Om de erkenning te krijgen worden wij gekeurd op de kwaliteit van de opleiding. Iedere 6 jaar wordt hier opnieuw naar gekeken. Op deze manier wordt de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd.

      Wij hebben er al het vertrouwen in dat onze groep studenten zullen afstuderen met een erkend diploma. Wanneer wij de erkenning krijgen, komen wij in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) te staan. In dit register staan alle erkende opleidingen van universiteiten en hogescholen.

      Medivus heeft de opleiding samen met haar studenten, zorgbedrijven en samenwerkende organisaties ontwikkeld. Ons onderwijspakket bestaat uit kennis en praktijkoefeningen die jij ook daadwerkelijk in het werkveld als HBO Verpleegkundige nodig hebt.