MBO Verpleegkunde

 1. Startdatum: 
  28 november 2023
  27 februari 2023
 • Lesgeld:
  Aktietarief: Schrijf je nu nog voor 1 januari 2024 in en maak gebruik van het aktietarief!
 • In een keer betalen € 6.199,-
  Als je de opleiding in termijnen wilt betalen dan verdelen we dat als volgt:
1e termijn € 499,-
20 maanden x € 300,-
Totaalprijs in termijnen € 6.499,- 
 

Vanaf 1-1-2024 is het lesgeld als volgt:

 • Totaalprijs in een keer € 6.599,
 • In termijnen € 6.899,-

 

Locatie: Rijswijk (Zuid-Holland)

MBO 4 Verpleegkunde - versneld

Als verpleegkundige verzorg je zieken, gehandicapten of andere mensen die professionele zorg nodig hebben. Het is een baan die je in het ziekenhuis, een verzorgingstehuis, of bij mensen thuis kan uitvoeren en die je echt voldoening geeft. Jouw doel is de genezing van een patiënt, mocht dat niet mogelijk zijn dan is levensverbetering van een patiënt datgene waar je je uiterste best voor doet.

Niveau
De opleiding MBO Verpleegkunde is een mbo-opleiding op niveau 4.

Studievorm
De opleiding is een combinatie van klassikale lessen en thuisstudie. Een stageplek bij aanvang van de opleiding is 

Opleidingsvorm BBL
Medivus biedt de opleiding MBO Verpleegkunde aan op basis van de opleidingsvorm BBL.
BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg; oftewel werken terwijl je leert en leren terwijl je werkt.
Voor werkgevers bieden BBL-opleidingen subsidiemogelijkheden.

Om te kunnen starten met de opleiding MBO Verpleegkunde, stelt Medivus de volgende eisen:

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG.
 • Je bent minimaal 18 jaar.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Studieduur

De opleidingen MBO Verpleegkunde (niveau 4) zijn bij Medivus in 24 maanden af te ronden; dit is echter geen verplichting. De duur van de opleiding is dan ook bij Medivus op diverse manieren te beïnvloeden.

Hoe beïnvloed jij jouw studieduur?

 • Door jouw opleidingstraject samen met je persoon­lijke studiecoach te plannen. Hierdoor sluit het ­traject het beste aan bij jouw levensstijl.
 • Door lessen op een eerdere of latere datum op andere les­locaties te volgen.
 • Door in een kortere (of langere) tijd te voldoen aan je urenplicht.

Studiebelasting

Wanneer je een versnelde opleiding volgt op basis van de opleidingsvorm BBL, is er een verplicht aantal uren les die je moet volgen. Dit geldt ook voor je stage-uren.

Houd per week rekening met de volgende gemiddelden:

 • Een à twee dagen les op school.
 • Een à twee dagen studeer je thuis.
 • Een à twee dagen leer je in de praktijk (stage).

Na de opleiding MBO Verpleegkunde (niveau 4) kun je werken in de hierboven genoemde werkvelden, maar ook verder studeren. Aansluitend kun je bijvoorbeeld ook studeren voor HBO-V.

Docenten
Vakbekwame docenten met gedegen kennis van de praktijk verzorgen bij Medivus de lessen. Zij zijn zelf ook in de zorg werkzaam, hierdoor zijn de lessen altijd levendig en actueel.

Studiecoaches
Voor een soepele en snelle voortgang richting jouw diploma werkt Medivus met studiecoaches. Samen met je persoonlijke studiecoach stel je jouw ideale opleidingstraject samen.

De taken van de studiecoaches zijn:

 • Het begeleiden van jouw voortgang wat betreft de oefenopdrachten en theorietoetsen.
 • Het monitoren van jouw stage-uren en de invulling van jouw rol binnen de stageperiode.
 • Het onderhouden van het contact met de praktijkopleider van jouw stagebiedende organisatie.
 • Het informeren over de examen­opdrachten aan de stage­biedende organisatie.

Extra ondersteuning
Om jouw slagingskans te vergroten kun je bij Medivus extra ondersteuning krijgen bij Verpleeg­kundig rekenen en/of Nederlands.

Oefendagen
De verpleegtechnische handelingen kunnen geoefend worden tijdens de Uitleg- en ondersteuningslessen. Gespecialiseerde praktijkdocenten leren je de fijne kneepjes van het vak, zodat je bekwaam de praktijk in gaat.

De opleiding Verpleegkundige verkort is opgebouwd uit twee fases:

– Ontwikkelingsfase
– Kwalificerende fase 

Na afloop van je examen ontvang je een crebo erkend MBO niveau 4 diploma.

Keuzedelen
Keuzedelen (vastgesteld door de SBB) zijn interessante onderwerpen waarin je je kunt verdiepen of verbreden binnen jouw werk. Voor een naadloze aansluiting met de praktijk beschikt Medivus over diverse keuzedelen.

Je kunt zelf een selectie maken uit de te volgen keuzedelen. Aan het begin van je opleiding ontvang je hierover alle praktische informatie.

De keuzedelen bij Medivus zijn:

De keuzedelen voor de MBO Verpleegkunde bij Medivus zijn:

 • Wijkgericht werken – K0186
 • Ondernemend gedrag – K0072
 • Mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) – K0067
 • Gezonde leefstijl – K0219
 • Verdiepend blijvend fit, veilig en gezond werken – K0517
 • Complementaire zorg – K0507
 • Zorginnovaties en technologie – K0138
 • Doorstroom naar HBO Gezondheidszorg – K0148

Je kiest deze studiedelen samen met je studiecoach bij Medivus na je inschrijving.

Aktietarief : Voor deze opleiding betaal je €6199,- als je in één keer betaalt. Als je de opleiding in termijnen wilt betalen, dan verdelen we dat als volgt:

• 1e termijn € 499,-
• 20 maanden x € 300,-
• Totaalprijs in termijnen: € 6499,-

Tijdelijke actie
gratis studie-advies t.w.v. 75,-

Verpleegkunde opleiding bij Medivus

In circa 24 maanden kan jij al aan de slag als gediplomeerd Verpleegkundige.

Deze opleiding is een doorstroomopleiding voor studenten met een Verzorgende IG niveau 3 diploma. Heb je nog geen Verzorgende IG diploma? Deze kan je bij ons halen in 12 tot 18 maanden. Bekijk hier de opleidingspagina voor de Verzorgende IG.

Na je aanmelding ga je in gesprek met een studiecoach. Tijdens dit (intake)gesprek bespreek je samen met een studiecoach je zorgervaring en geeft de studiecoach jou een studie-advies op maat.

Medivus heeft, samen met haar studenten, zorgbedrijven en samenwerkende organisaties, haar opleidingen ontwikkeld. Op deze manier kunnen wij onderwijs aanbieden dat gericht is op de praktijk.

Wij weten wie onze studenten zijn en zijn er voor jou tijdens je studietraject. Onze studiecoaches begeleiden en ondersteunen jou vanaf het begin tot het einde van de opleiding.

Onze studiecoaches zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch en per mail bereikbaar. Vaak kunnen we je vraag gelijk beantwoorden. Voor studie-advies kan je een studiecoachgesprek aanvragen. Samen bespreken jullie de voortgang van je opleiding.

Onze docenten zijn voor jou beschikbaar tijdens de lessen. Tijdens de les heb je de mogelijkheid om zorginhoudelijke vragen te stellen.

Over ons

Met ruim dertig jaar ervaring in de zorg zijn wij in 2012 als zorgopleider begonnen. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste zorgopleiders van het land en ons doel is om dé beste zorgopleider van Nederland te worden.

Wij willen het grote tekort in de zorg aanvullen met kwalitatief opgeleide zorgprofessionals. Ons streven is om zorgopleidingen voor volwassenen toegankelijker te maken.

Wij richten ons op kwaliteit en efficiëntie. Wij zijn continue betrokken met de ontwikkeling van onze opleidingen en stellen ons flexibel op naar onze studenten en ons werkveld.

Bekijk ook:

Vertaal jouw passie naar een erkend diploma
Behaal jouw diploma MBO Verpleegkunde in korte tijd
Deze opleiding duurt 24 maanden als je in het bezit bent van een Verzorgende IG diploma. Normaliter zou je over een niveau 4 opleiding op een reguliere school 3,5 tot 4 jaar doen. Door onze efficiënte manier van lesgeven, leren wij je net zoveel op een veel kortere tijd. Daar willen we bij toevoegen dat je zelf de keuze maakt, je kan er dus voor kiezen om over de opleiding langer dan 24 maanden te doen.
Wat zijn de taken als verpleegkundige?

Al voor dat er sprake is van een behandeling, gaat een verpleegkundige aan de slag met het opstellen van een zorgplan. Dit vormt namelijk de basis van de zorg die je aan je cliënten gaat verlenen, hierin staan onder andere de voorkeuren, vragen, behoeften en zorgdoelen van een verzorgende in opgesteld. De taken van een verpleegkundige zijn zeer uiteenlopend en per patiënt verschillend.
Er zijn handelingen waaraan risico’s zijn gekoppeld voor zowel de zorgvrager als de verpleegkundige, daarom zijn deze vastgelegd in vaste protocollen en procedures. We noemen dit verpleegtechnische handelingen en om daar een beter beeld over te geven, zullen we er een aantal opsommen:
• Wondverzorging
• Sondevoeding toedienen
• Aanbrengen van een infuus
• Een spuitpomp bedienen
• Het uitvoeren van een transfusie
• Toedienen van medicijnen
• Inbrengen van een stoma of katheter
• Het assisteren van de arts

Afhankelijk van de situatie kan je als verpleegkundige je ook richten op de persoonlijke verzorging van een patiënt. Denk hierbij aan de volgende taken:
• Wassen
• Aankleden
• Verschonen

Waar werk je als verpleegkundige?
De meeste verpleegkundigen werken in een ziekenhuis, maar je kan ook werkzaam zijn in een verzorgingstehuis of in de thuiszorg. Daarnaast kan je ook als verpleegkundige aan de slag bij een ggz-instelling. Om je een beter beeld te geven van de plaatsen, zullen we je vertellen welke personen je kunt gaan behandelen:

Ouderenzorg
Als verpleegkundige kan je in een verzorgingstehuis of in de thuiszorg het leven van ouderen een stuk aangenamer maken. Jouw doel is hun medische gezondheid in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat die zo optimaal mogelijk is. Je zal met een team samenwerken om de kwaliteit van de zorg te bewaken, je kan dan denken aan artsen, Verzorgende IG’ers en HZW’ers.

Geestelijke gezondheidszorg
Mensen die niet meer hun leven thuis kunnen doorbrengen omdat hun geestelijke gezondheid dat niet toestaat, komen in een GGZ-instelling terecht. Als verpleegkundige zal jij in samenspraak met de artsen ervoor zorgen dat hun leven aangenamer wordt. Niet alleen op medische vlak zal je voor ze klaarstaan, maar ook als het gaat om de persoonlijke verzorging van een patiënt.

Kraamzorg
De medische toestand van een pasgeboren baby en haar moeder dient na de bevalling goed in de gaten gehouden te worden, dit zal jouw taak zijn als verpleegkundige. Je verzorgt hun zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen herstellen en leert nieuwe moeders hoe ze het beste hun baby kunnen verzorgen. De plaats van waar je dat gaat doen, is afhankelijk van de medische situatie van de moeder en baby, je kan dan denken aan het ziekenhuis en een kraamhotel

Gehandicaptenzorg
Iemand die geestelijk of lichamelijk gebreken heeft, wordt gedefinieerd als lichamelijk of geestelijk gehandicapte. Gehandicaptenzorg wordt gegeven wanneer de ernst van de handicap ervoor zorgt dat iemand niet meer zonder hulp kunt functioneren. Als verpleegkundige hou jij de medische toestand van een gehandicapte in de gaten en zorg je ervoor dat zijn of haar leven zo aangenaam mogelijk wordt. Je taken kan je onder andere verrichten in een verzorgingstehuis of in een groepswoning voor gehandicapten.

Thuiszorg
De bovenstaande soorten zorg, kan je als verpleegkundige allemaal bij de patiënten thuis verrichten en valt dan onder thuiszorg. Natuurlijk hangt het dan wel af of dit de keuze van de patiënt is en in hoeverre dit haalbaar is. Als verpleegkundige kan je dit als prettiger ervaren, het is namelijk wat informeler dan in een ziekenhuis bijvoorbeeld.

Wat verdien je als verpleegkundige?
Over het algemeen verdien je in het begin van je carrière als verpleegkundige maximaal €1.980,- per maand. Naar gelang je leeftijd en werkervaring kan dit zelfs oplopen tot €3.155,- per maand, dit allemaal is exclusief je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag als je op onregelmatige tijden werkt.

Niveau
De opleiding MBO Verpleegkunde is een mbo-opleiding op niveau 4.

Studievorm
De opleiding is een combinatie van klassikale lessen en thuisstudie.

Opleidingsvorm BBL
Medivus biedt de opleiding MBO Verpleegkunde aan op basis van de opleidingsvorm BBL.
BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg; oftewel werken terwijl je leert en leren terwijl je werkt.
Voor werkgevers bieden BBL-opleidingen subsidiemogelijkheden.

Om te kunnen starten met de opleiding MBO Verpleegkunde, stelt Medivus de volgende eisen:

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG.
 • Je bent minimaal 18 jaar.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Studieduur

De opleidingen MBO Verpleegkunde (niveau 4) zijn bij Medivus in 24 maanden af te ronden; dit is echter geen verplichting. De duur van de opleiding is dan ook bij Medivus op diverse manieren te beïnvloeden.

Hoe beïnvloed jij jouw studieduur?

 • Door jouw opleidingstraject samen met je persoon­lijke studiecoach te plannen. Hierdoor sluit het ­traject het beste aan bij jouw levensstijl.
 • Door lessen op een eerdere of latere datum op andere les­locaties te volgen.
 • Door in een kortere (of langere) tijd te voldoen aan je urenplicht.

Studiebelasting

Wanneer je een verkorte opleiding volgt op basis van de opleidingsvorm BBL, is er een verplicht aantal uren les die je moet volgen. Dit geldt ook voor je stage-uren.

Houd per week rekening met de volgende gemiddelden:

 • Een à twee dagen les op school.
 • Een à twee dagen studeer je thuis.
 • Een à twee dagen leer je in de praktijk (stage).

Na de opleiding MBO Verpleegkunde (niveau 4) kun je werken in de hierboven genoemde werkvelden, maar ook verder studeren. Aansluitend kun je bijvoorbeeld ook studeren voor HBO-V.

Docenten
Vakbekwame docenten met gedegen kennis van de praktijk verzorgen bij Medivus de lessen. Zij zijn zelf ook in de zorg werkzaam, hierdoor zijn de lessen altijd levendig en actueel.

Studiecoaches
Voor een soepele en snelle voortgang richting jouw diploma werkt Medivus met studiecoaches. Samen met je persoonlijke studiecoach stel je jouw ideale opleidingstraject samen.

De taken van de studiecoaches zijn:

 • Het begeleiden van jouw voortgang wat betreft de oefenopdrachten en theorietoetsen.
 • Het monitoren van jouw stage-uren en de invulling van jouw rol binnen de stageperiode.
 • Het onderhouden van het contact met de praktijkopleider van jouw stagebiedende organisatie.
 • Het informeren over de examen­opdrachten aan de stage­biedende organisatie.

Extra ondersteuning
Om jouw slagingskans te vergroten kun je bij Medivus extra ondersteuning krijgen bij Verpleeg­kundig rekenen en/of Nederlands.

Oefendagen
De verpleegtechnische handelingen kunnen geoefend worden tijdens de Uitleg- en ondersteuningslessen. Gespecialiseerde praktijkdocenten leren je de fijne kneepjes van het vak, zodat je bekwaam de praktijk in gaat.

De opleiding Verpleegkundige verkort is opgebouwd uit twee fases:

– Ontwikkelingsfase
– Kwalificerende fase 

Na afloop van je examen ontvang je een crebo erkend MBO niveau 4 diploma.

Keuzedelen
Keuzedelen (vastgesteld door de SBB) zijn interessante onderwerpen waarin je je kunt verdiepen of verbreden binnen jouw werk. Voor een naadloze aansluiting met de praktijk beschikt Medivus over diverse keuzedelen.

Je kunt zelf een selectie maken uit de te volgen keuzedelen. Aan het begin van je opleiding ontvang je hierover alle praktische informatie.

De keuzedelen bij Medivus zijn:

De keuzedelen voor de MBO Verpleegkunde bij Medivus zijn:

 • Wijkgericht werken – K0186
 • Ondernemend gedrag – K0072
 • Mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) – K0067
 • Gezonde leefstijl – K0219
 • Verdiepend blijvend fit, veilig en gezond werken – K0517
 • Complementaire zorg – K0507
 • Zorginnovaties en technologie – K0138
 • Doorstroom naar HBO Gezondheidszorg – K0148

Je kiest deze studiedelen samen met je studiecoach bij Medivus na je inschrijving.

Voor deze opleiding betaal je €6199,- als je in één keer betaalt. Als je de opleiding in termijnen wilt betalen, dan verdelen we dat als volgt:

• 1e termijn € 499,-
• 20 maanden x € 300,-
• Totaalprijs in termijnen: € 6499,-

Tijdelijke actie
gratis studie-advies t.w.v. 75,-

MBO Verpleegkunde

Vertaal jouw passie naar een erkend diploma

Als verpleegkundige verzorg je zieken, gehandicapten of andere mensen die professionele zorg nodig hebben. Het is een baan die je in het ziekenhuis, een verzorgingstehuis, of bij mensen thuis kan uitvoeren en die je echt voldoening geeft. Jouw doel is de genezing van een patiënt, mocht dat niet mogelijk zijn dan is levensverbetering van een patiënt datgene waar je je uiterste best voor doet.

Behaal jouw diploma MBO Verpleegkunde in korte tijd

Deze opleiding duurt 24 maanden als je in het bezit bent van een Verzorgende IG diploma. Normaliter zou je over een niveau 4 opleiding op een reguliere school 3,5 tot 4 jaar doen. Door onze efficiënte manier van lesgeven, leren wij je net zoveel op een veel kortere tijd. Daar willen we bij toevoegen dat je zelf de keuze maakt, je kan er dus voor kiezen om over de opleiding langer dan 24 maanden te doen.

Wat zijn je taken als verpleegkundige?

Al voor dat er sprake is van een behandeling, gaat een verpleegkundige aan de slag met het opstellen van een zorgplan. Dit vormt namelijk de basis van de zorg die je aan je cliënten gaat verlenen, hierin staan onder andere de voorkeuren, vragen, behoeften en zorgdoelen van een verzorgende in opgesteld. De taken van een verpleegkundige zijn zeer uiteenlopend en per patiënt verschillend.
Er zijn handelingen waaraan risico’s zijn gekoppeld voor zowel de zorgvrager als de verpleegkundige, daarom zijn deze vastgelegd in vaste protocollen en procedures. We noemen dit verpleegtechnische handelingen en om daar een beter beeld over te geven, zullen we er een aantal opsommen:
•Wondverzorging
• Sondevoeding toedienen
• Aanbrengen van een infuus
• Een spuitpomp bedienen
• Het uitvoeren van een transfusie
• Toedienen van medicijnen
• Inbrengen van een stoma of katheter
• Het assisteren van de arts

Afhankelijk van de situatie kan je als verpleegkundige je ook richten op de persoonlijke verzorging van een patiënt. Denk hierbij aan de volgende taken:
• Wassen
• Aankleden
• Verschonen

Niveau
De opleiding MBO Verpleegkunde is een mbo-opleiding op niveau 4.

Studievorm
De opleiding is een combinatie van klassikale lessen en thuisstudie.

Opleidingsvorm BBL
Medivus biedt de opleiding MBO Verpleegkunde aan op basis van de opleidingsvorm BBL.
BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg; oftewel werken terwijl je leert en leren terwijl je werkt.
Voor werkgevers bieden BBL-opleidingen subsidiemogelijkheden.

Om te kunnen starten met de opleiding MBO Verpleegkunde, stelt Medivus de volgende eisen:

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG.
 • Je bent minimaal 18 jaar.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Studieduur
De opleidingen MBO Verpleegkunde (niveau 4) zijn bij Medivus in 24 maanden af te ronden; dit is echter geen verplichting. De duur van de opleiding is dan ook bij Medivus op diverse manieren te beïnvloeden.

Hoe beïnvloed jij jouw studieduur?

 • Door jouw opleidingstraject samen met je persoon­lijke studiecoach te plannen. Hierdoor sluit het ­traject het beste aan bij jouw levensstijl.
 • Door lessen op een eerdere of latere datum op andere les­locaties te volgen.
 • Door in een kortere (of langere) tijd te voldoen aan je urenplicht.

Studiebelasting

Wanneer je een versnelde opleiding volgt op basis van de opleidingsvorm BBL, is er een verplicht aantal uren les die je moet volgen. Dit geldt ook voor je stage-uren.

Houd per week rekening met de volgende gemiddelden:

 • Een à twee dagen les op school.
 • Een à twee dagen studeer je thuis.
 • Een à twee dagen leer je in de praktijk (stage).
Na de opleiding verzorgende IG kunt u de MBO verpleegkunde doen. U krijgt dan vrijstellingen voor bepaalde vakken en soms zijn werkgevers bereid je studie voor je te betalen als je bij hen werkt. Vertel dit daarom bij je aanmelding en vraag naar de werk- en leer mogelijkheden van detachering.
Docenten Vakbekwame docenten met gedegen kennis van de praktijk verzorgen bij Medivus de lessen. Zij zijn zelf ook in de zorg werkzaam, hierdoor zijn de lessen altijd levendig en actueel. Studiecoaches Voor een soepele en snelle voortgang richting jouw diploma werkt Medivus met studiecoaches. Samen met je persoonlijke studiecoach stel je jouw ideale opleidingstraject samen. De taken van de studiecoaches zijn: Het begeleiden van jouw voortgang wat betreft de oefenopdrachten en theorietoetsen. Het monitoren van jouw stage-uren en de invulling van jouw rol binnen de stageperiode. Het onderhouden van het contact met de praktijkopleider van jouw stagebiedende organisatie. Het informeren over de examen­opdrachten aan de stage­biedende organisatie.

Extra ondersteuning
Om jouw slagingskans te vergroten kun je bij Medivus extra ondersteuning krijgen bij Verpleeg­kundig rekenen en/of Nederlands.

Oefendagen
De verpleegtechnische handelingen kunnen geoefend worden tijdens de Uitleg- en ondersteuningslessen. Gespecialiseerde praktijkdocenten leren je de fijne kneepjes van het vak, zodat je bekwaam de praktijk in gaat.

De opleiding Verpleegkundige verkort is opgebouwd uit twee fases:

– Ontwikkelingsfase
– Kwalificerende fase 

Na afloop van je examen ontvang je een crebo erkend MBO niveau 4 diploma.

Keuzedelen
Keuzedelen (vastgesteld door de SBB) zijn interessante onderwerpen waarin je je kunt verdiepen of verbreden binnen jouw werk. Voor een naadloze aansluiting met de praktijk beschikt Medivus over diverse keuzedelen.

Je kunt zelf een selectie maken uit de te volgen keuzedelen. Aan het begin van je opleiding ontvang je hierover alle praktische informatie.

De keuzedelen bij Medivus zijn:

De keuzedelen voor de MBO Verpleegkunde bij Medivus zijn:

 • Wijkgericht werken – K0186
 • Ondernemend gedrag – K0072
 • Mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) – K0067
 • Gezonde leefstijl – K0219
 • Verdiepend blijvend fit, veilig en gezond werken – K0517
 • Complementaire zorg – K0507
 • Zorginnovaties en technologie – K0138
 • Doorstroom naar HBO Gezondheidszorg – K0148

Je kiest deze studiedelen samen met je studiecoach bij Medivus na je inschrijving.

Lesgeld

Voor deze opleiding betaal je €6199,- als je in één keer betaalt. Als je de opleiding in termijnen wilt betalen, dan verdelen we dat als volgt:

• 1e termijn € 499,-
• 20 maanden x € 300,-
• Totaalprijs in termijnen: € 6499,-

Tijdelijke actie
gratis studie-advies t.w.v. 75,-

Startdata locaties

Binnenkort start deze opleiding: gepland startmoment 12 september 2023.

Meld je nu alvast vrijblijvend aan, voor een intake gesprek:

Erkenning
Crebo-erkend(min. OCW)
Duur

Circa 24 maanden indien in bezit van diploma Verzorgende IG.

Twijfel je of heb je vragen?

Kom naar de open dagen en/of evenementen

Medivus organiseert regelmatig vrijblijvende open dagen en/of evenementen over haar opleidingen