Ontvang €1000,- korting op jouw opleiding!

Ontvang €1000,- korting op jouw opleiding!

Recente artikelen

Ben jij werkende of werkzoekende en wil je een opleiding volgen om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Dan kan je sinds dit jaar gebruik maken van het STAP-budget!

Volg een opleiding bij Medivus met het STAP-budget van maximaal €1000,- per jaar!

STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de Arbeidsmarkt Positie. Met dit budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. U kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Deze vergoeding vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten bij de inkomstenbelasting.

  1. Je meld je bij ons (vrijblijvend) aan voor een van onze opleidingen.
  2. Samen met een studiecoach maak je een besluit of je de opleiding wil gaan volgen en kijken we of je toelaatbaar bent.
  3. Gefeliciteerd, je mag starten met de opleiding. Je ontvangt van ons een STAP-aanmeldingsbewijs.
  4. Je dient je aanvraag in bij het UWV via stapuwv.nl.
  5. Het UWV beoordeeld je aanvraag binnen 4 weken.
  6. Bij goedkeuring krijgen wij bericht van het UWV. Medivus neemt contact met jou op over de overgebleven kosten.

Er zijn een aantal voorwaarden voor het aanvragen van het STAP-budget, waaronder:

  • Je bent 18 jaar of ouder en je ontvangt nog geen AOW
  • En je bent nog niet begonnen aan je opleiding. Je vraagt het STAP-budget minimaal 4 weken voor de start van de opleiding aan bij het UWV.
  • Het bedrag wordt betaald aan Medivus.

Recente artikelen

7 competenties die van jou de beste verpleegkundige maken

Ontvang €1000,- korting op jouw opleiding!

Volg een verkorte opleiding met €1000,- STAP-budget! Ben jij werkende of werkzoekende en wil je een opleiding volgen om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Dan kan je sinds dit jaar gebruik maken van het STAP-budget! Volg een opleiding bij Medivus met het STAP-budget van maximaal €1000,- per jaar! Wat is het STAP-budget? STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de Arbeidsmarkt Positie. Met dit budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. U kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Deze vergoeding vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten bij de inkomstenbelasting. Hoe kan ik mij aanmelden voor het STAP-budget? Kom ik in aanmerking voor het STAP-budget? Er zijn een aantal voorwaarden voor het aanvragen van het STAP-budget, waaronder: