Wat maakt ons uniek?

Wat maakt ons uniek?

Bekijk ook:

De afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot de grootste zorgopleider in het volwassenonderwijs en dat komt met name door het volgende:

Specialist
Wij bieden versnelde zorgopleidingen in het MBO, maar hoe doen wij dat? Als we dit in één woord zouden moeten omschrijven, dan zou ‘specialisatie’ daar het beste bij passen. Wij hebben namelijk het juiste evenwicht gevonden tussen thuisstudie en schoolonderwijs. Naast de verplichte uren, bepaal jij hoe snel jij over de opleiding doet. Wil je het liefst wat meer gasgeven, dan kan je dat thuis doen en vervolgens zelf een toetsmoment inplannen. Zo makkelijk kan het bij ons gaan.

Versneld je opleiding volgen
Studeren is voor iedereen anders en dat vraagt om het juiste maatwerk. Bij ons begint dat al bij je studieadvies, maar eigenlijk betreft het ons gehele onderwijsstelsel. Wij kijken naar het totale plaatje, denk aan je persoonlijkheid, baan en gezin. Vervolgens zullen wij met onze ruime ervaring adviseren welk traject je het beste kan bewandelen en hoe je dat het beste kan doen.

Voor volwassenen
Versnelde zorgopleidingen en maatwerk is allemaal bedoeld om het leertraject voor volwassenen zo aangenaam mogelijk te maken. Het kan namelijk een behoorlijke uitdaging zijn om je eigen leven te combineren met die van je studie en een reguliere opleiding zou je daar geen goed bij doen. Wij van Medivus hebben het juiste evenwicht daaraan gegeven, je kan namelijk zelf bepalen of je het traject sneller gaat bewandelen en alles is speciaal ontwikkeld voor jou als volwassene.

Een persoonlijk leerplatform
Toen we net aangaven dat ons gehele onderwijsstelsel op maat is gemaakt, overdreven we niet. We hebben zelfs een persoonlijk leerplatform ontwikkeld, die de momenten dat je thuis of op stage studeert, enorm zal helpen. In dit persoonlijk leerplatform kan je al het studiemateriaal terugvinden, opdrachten inleveren en toetsmomenten inplannen. Daarnaast krijg je op dit platform feedback van je gemaakte opdrachten en kan je met andere leerlingen communiceren. Mocht je iets dwars zitten, dan kan je daar een post van maken om dit bespreekbaar te maken. Uiteindelijk zal je met dit platform jouw studie in een veel hogere versnelling kunnen plaatsen.

Eigen boeken
Om jullie nog beter te begeleiden bij jullie opleiding, hebben wij verschillende boeken ontwikkeld. Wel is boeken bestellen bij ons een optie en niet verplicht. De lesstof die in de boeken staan, kan je namelijk in ons leerplatform makkelijk terugvinden. Sommige studenten geven de voorkeur aan studeren met boeken en vandaar dat wij deze optie hebben.

Kom naar de informatiebijeenkomst

Medivus organiseert regelmatig vrijblijvende informatiebijeenkomsten over haar opleidingen